skulpturer

Mine elefanter lavede jeg efter en safari i Sydafrika, hvor jeg var havnet i en kæmpe elefantflok. Det fascinerende var, at da de havde passeret stedet , hvor jeg befandt mig, gik de ind i bushen og forsvandt. Det føltes næsten, som om de var usynlige.

Om mig

Jeg har arbejdet med ler i over 30 år. De sidste mange år, har jeg udelukkende valgt at arbejde med stentøjsler.
Mit arbejde spænder fra unika brugstkunst til skulpturer. Jeg arbejder både med drejeskiven, modellering og pladearbejde.


Inspiration

Jeg inspireres af livet omkring mig fra børn, barnlige sjæle, farverige personer, til forskellige sprog og personlige historier. 

Hvert stykke keramik er dermed unikt og lavet med kærlighed fra sjælen. Det er på den måde jeg udtrykker mig selv på.

Få mere information

Er du interesseret i nogle af mine skulpturer, krukker eller skåle etc. eller har spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon 23600994 –læg en besked på telefonsvareren, så ringer jeg dig op, når jeg har tørret ler af hænderne eller send en mail til ag.kryger@gmail.com

Mine finurlige mænd

Mine finurlige mænd opstod efter en udstilling, hvor jeg havde siddet og betragtet gæsterne, som kiggede på mine ting. Mange mænd havde hænderne dybt begravet i deres lommer , og når de bukkede sig for at studere detaljer, bukkede de i hoften - men stadig med hænderne i lommen. Derfor den nysgerrige mand med huset. Herefter lavede jeg en serie mænd med hænderne i lommen og sproget blev min inspirationskilde f.eks mand, der har tabt ansigt, mand med hovedet under armen etc.